Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
Årets… 2023

Årets… 2023

Mattias Nilsson

|

9 februari 2024

|

Årets FPO

Amanda Lennartsson

Den dubbelhänta värmländskan är en stark ambassadör för sporten och i damernas SM högg hon tag i ledningen för att sen inte släppa taget i det jämna startfältet. Hon hade så starkt fokus på sitt spel att det resulterade i en av de mest minnesvärda upplevelserna under året, då hon mitt på fairway på hål 18 förstår vad som håller på att hända och minuterna senare omfamnas av medspelarna som gratulerar henne till hennes första individuella SM-guld. Magi! Amanda Lennartsson Årets spelare 2023.


Årets MPO

Dennis Augustsson

Ingen har undgått att detta varit Dennis år. Han startade säsongen starkt för att sedan öka! Han chockade alla med att ta sitt första individuella SM-guld med hela åtta kasts marginal, och två veckor senare stod han överst på pallen på EM, tio kast före tvåan, med ett snitt på 50 poäng över sin rating och ingen kunde riktigt tro att det var sant. Med denna bragd i bagaget utser vi Dennis Augustsson till Årets spelare 2023!

 

Stjärnskott tjej/dam

Julia Fors

Tjejen från Kungsbacka som tagit oss alla med storm. Som 11-åring går hon in och vinner Junior-SM, i FJ18 ska tilläggas. Dessutom utmanar hon resten av FPO-fältet i varje tävling hon deltar i där hon med sin strålande teknik får oss alla att önska vi börjat våra karriärer tidigare. Årets stjärnskott 2023, supertalangen Julia Fors!

 

Stjärnskott kille/man

Arvid Håkansson

Denna klass hade flera kandidater som stuckit ut under året. Till slut hamnade utmärkelsen hos Arvid Håkansson som tagit stormsteg framåt i sin utveckling vilket gjorde att han plockade hem två SM-medaljer. Dessutom visade han att han kunde hävda sig bland de bästa då han kom på 24:e plats på Åland Open, bara ett kast efter Dennis Augustsson. Vilken kille! Årets stjärnskott 2023, Arvid Håkansson!

 

Årets Eldsjäl

Pär Bergström

Gänget i Hjo har med Pär i spetsen slitit i flera år med att få till en bana i sin stad. Nu är banan äntligen på plats och Pär tillsammans med medlemmarna driver föreningen exemplariskt. Med sitt driv och goda ledaregenskaper är Pär en inspiration för oss alla! Årets Eldsjäl Pär Bergström

Lag-SM Kval 2024

25 May, 2024

SDGNT #1 Linköping igång!

18 May, 2024

Nya instruktörer från Ale och Västerås redo att lära dig Discgolf!

10 May, 2024