Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
Josefin Hallström lämnar styrelsen

Josefin Hallström lämnar styrelsen

Fredrik Wihlborg

|

18 april 2023

|

Josefin har informerat styrelsen att hon av personliga skäl inte längre kan lägga den tid och energin hon känner att hon vill på styrelsearbetet. Och väljer i och med det att lämna sitt uppdrag som styrelseledamot med omedelbar verkan.

 

“Jag är ledsen att behöva meddela detta och det var ett svårt beslut att ta. Just nu finns inte utrymme för ett ideellt engagemang och jag behöver prioritera andra saker. Jag hoppas att jag kanske kan ta plats i en arbetsgrupp eller bistå förbundet på andra sätt längre fram. Jag har lärt mig så mycket under dessa fyra år och hoppas nån annan ser möjligheten att kliva in efter mig” 

Hälsar Josefin. 

 

Josefin har varit drivande i jämställdhetsarbetet inom förbundet och ledde bland annat arbetet med projektet “Träna och tävla på lika villkor” som vi hoppas att ni alla läst igenom. Inte nog med det så har hon varit den som varit mest aktiv i styrelsen på våra sociala medier och svarat på de flesta frågor och funderingar ni skickat in.

 

Vi i styrelsen tackar Josefin för hennes tid och fantastiska engagemang dom här åren och önskar henne all lycka framöver!

 

Vad händer nu?

Styrelsen har beslutat att ge valberedningen uppdraget att hitta en ersättare. Är du kvinna och intresserad av att sitta som ledamot? Uppdraget är fram till nästa årsmöte (våren 2024) och vi i styrelsen ser gärna att din ambition och vilja är att fortsätta med uppdraget även efter det.

 

Intresseanmälan görs antingen till oss via Messenger här på Facebook eller valberedning@svenskdiscgolf.se

 

När en kandidat tagits fram av valberedningen kallar vi till ett extra årsmöte.

 

/Styrelsen

Foto: Denise Lindberg/Ljusnan

Lag-SM Kval 2024

25 May, 2024

SDGNT #1 Linköping igång!

18 May, 2024

Nya instruktörer från Ale och Västerås redo att lära dig Discgolf!

10 May, 2024