Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
Discgolfinstruktör Steg-1

Discgolfinstruktör Steg-1

Datum: 22 Apr -
23 Apr, 2023
Plats: Skellefteå

Vill du engagera dig mer i vår sport och hjälpa fler att upptäcka hur fantastiskt det är med Discgolf. Då ska du utbilda dig till Certifierad Discgolfinstruktör Steg-1. Detta är en utbildning som ger dig kunskap och verktyg för att starta igång en träningsverksamhet i er förening. I utbildningen som är under 2 dagar så lär du dig grepp, kast, teknik, mentala övningar och vad du bör tänka på när du håller i träningar för barn och ungdomar.

Utbildningen är kostnadsfri för de föreningar som idag bedriver träningsverksamhet riktad mot barn och unga eller om föreningen har en målsättning att starta igång en verksamhet inom ett år. Max 4 personer per förening kan anmälas. Om inte utbildningstillfället blir fullt kan föreningen få tillfälle att anmäla fler personer. Vid stort intresse kan vi begränsa antal per förening ytterligare för att få en bra spridning av föreningar vid varje utbildningstillfälle.

I mån av plats kan man gå utbildningen utan målsättning för att starta igång en träningsverksamhet. Kostnaden per utbildningstillfälle är då 1495:- för två dagar.

Plats: Inomhushall el. ute på Discgolfterminalen (mer info kommer).
Datum: 22-23 april
Tid: 09.00-16.00 - båda dagarna
Kostnad: 1495 kr (Medlem i förening som ska starta el. har träning igång är det kostnadsfritt)
Deltagare: Max 20

Boende:
På Discgolfterminalen finns 10 sovplatser i gemensamt boende med tillgång till kök. Kostnad är 320 kr/natt och anmälning sker till christoffer@sdg.nu.

Anmäl dig till utbildning