Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
Några rader om EM från kaptenen

Några rader om EM från kaptenen

Hej alla, och hej alla spelare i EM-truppen som läser!

Först och främst, ett tillrop från vår Vicekapeten David Swärd som är på utflykt ikväll och inte har tid för sånt här: Riktigt skoj med så många medaljer och att så många har spelat väldigt bra! Jag instämmer givetvis. Det finns säkert en del spelare som är besvikna på sin individuella insats, men om man ser det som laginsats så sprider sig i alla fall ett stort leende på mina läppar. Grattis alla medaljörer, grattis Svenska laget!

Så här från sidlinjerna har det varit roligt att få se era livesändningar och inlägg från Tjeckien. Det har gjort att jag känt mig lite närvarande på plats, och jag tror att många spelare som hittat sporten nyligen också har haft stor behållning av dessa inlägg, samt chansen att få bekanta sig lite med eliten i Svensk discgolf. Snyggt jobbat! Vilka intryck fick jag då? Att ni haft roligt där nere, att stämningen varit bra och att svenskarna har stöttat varandra och hejat fram varandra till framgångar. I efterhand önskar jag givetvis att jag hade tagit risken och följt med ner, men det hade varit oansvarigt mot min sambo som lider av post-covid.

För egen del har det varit ett rent h-vete att försöka reda ut vad arrangörerna har farit efter i alla drösvis med mail som ramlat in i sista stund och ibland tom efter sista stund. Jag hoppas bara att jag faktiskt varit ett stöd till laget, och inte en belastning. Jag har gjort det bästa jag mäktat med av en situation jag inte skulle önska någon. Det om det.

Nästa EM är bara ett år bort. Jag har stora förhoppningar om det, för även om Sverige gjort ett väldigt bra EM är jag säker på att våra spelare har ännu mer att ge. Bombsäker!

Jag önskar er alla en fin lördagskväll, och spelarna en bra hemresa.

Martin Rasch